Wilt u mij voor Make a Memory steunen?

Hallo lezer, Ik ben Joyce-Lyn Kappen (32 jaar) en houd van sportieve uitdagingen. Dit bracht mij bij het volgende:

Van 13 tm 17 september reis ik af naar Frankrijk naar de Mont Ventoux met een team fietsers en wandelaars. Hier zal ik op 15 september de Mont Ventoux omhoog wandelen voor stichting Make a Memory. De tocht is 21,5 km lang en is alleen maar bergopwaarts tot 1910m hoogte.

Stichting Make a Memory fotografeert geheel vrijwillig op verzoek van ouders ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken zwangerschap tot en met zeventien jaar.  

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering aan hun kind en kunnen dus helpen bij de verwerking van hun grote verlies. Ik heb al een aantal prachtige donateurs gevonden die mij en dit doel een warm hart toe dragen. De Adventure Store is er daar één van die ik vandaag extra in het zonnetje wil zetten omdat ze, naast een geweldige service in de winkel, een fantastische bijdrage hebben geleverd aan dit fantastische doel en aan mij. Het is mij dan ook een eer om hier mijn doel te delen, ik kan mijn waardering naar de Adventure Store ook niet genoeg in woorden uitdrukken!

Maar ik heb nog meer donateurs nodig en daarom vraag ik aan u: Wilt u mij voor Make a Memory steunen?

Klik dan snel op deze link en stort uw donatie. Alvast hartelijk dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=DWJQWa3RTm-FLHvvRts7Dw

 

Over Joyce-Lyn
Zelf ben ik bijna 9 jaar geleden ook een zoon verloren. Onze prachtige zoon Jéayden is een maand na zijn geboorte overleden nadat hij veel te vroeg geboren is. In die hectische tijd dachten wij zelf niet aan foto’s maken, omdat we echt werden geleefd in het ziekenhuis. Toen Jéayden slecht lag werd ons gevraagd of we gebruik wilde maken van stichting Make a Memory, we twijfelde geen moment. Onze zoon mocht zeker op de foto samen met ons. We hoefde de foto’s ook niet in te kijken als we dat niet wilde. Maar het waren zo’n ontzettende mooie foto’s dat we ze aan iedereen die benieuwd was lieten zien. Nu na bijna 9 jaar kijken we nog regelmatig naar de foto’s en hebben ze echt enorm bijgedragen in het verwerkingsproces. We zijn zelfs trots op de foto’s, want ze zijn zo enorm mooi gemaakt. Met veel liefde en precies hoe wij het wilde.

Dit gun ik iedere ouder die dit grote verlies moet mee maken, en juist daarom zet ik me nu in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *